Bemutatkozás

A lovarda kapuit 2012-ben nyitottuk meg. Korábban sok lovardát megjártunk lovainkkal, sok tapasztalatot gyűjtöttünk. Igyekeztünk a jól működő dolgokat felhasználva megépíteni és működtetni a lovardát.

A lovarda Fejér megyében, a Velencei-tó szomszédságában, Pázmánd külterületén helyezkedik el. Az M7 autópályától (a lehajtótól) 1 kilométerre Budapesttől 20 perc távolságra található; északi oldala a Váli völggyel a déli oldala pedig a Velencei hegységgel határos. A lovarda 3 hektáros területen fekszik, a főúttól 300 méterre. Jól járható, mart aszfaltos út vezet a bejáratig. A terület végén patak csörgedez.

Lovardánk remek kikapcsolódást nyújt a nyugalomra és csendre vágyóknak és a sportokat szerető aktív vendégeinknek egyaránt.

Rendelkezünk kültéri lovas pályával, körkarámmal, illetve 21×42 méteres FEDETT LOVAS PÁLYÁVAL. Minden pályánk talaja homok, rendelkeznek világítással, locsolva és művelve vannak. Ügyelünk a pályák talajának minőségére, szükség esetén töltjük is azokat!

Ajánljuk lovardánkat azoknak, akik aszfalt mentesen szeretnének terepen lovagolni, akik Budapest és Székesfehérvár között ingáznak, a környékbelieknek illetve mindazoknak, akik minőségi oktatásban szeretnének részesülni.

Fontos számunkra a lovak jólléte, szeretjük jó kondiban látni Őket, ezért nem sajnáljuk tőlük a takarmányt!

2024-ben az egyéni órák mellett elindítottuk a fejlesztő lovas órákat is.

Nálunk mindenkiből lehet lovas!

Vélemény, hozzászólás?