Rehabilitáció

Állandó felügyelet és orvosi konzultáció mellett vállaljuk sérült, frissen műtött, leépült állapotú lovak rehabilitációját.

Amikor egy ló megsérül, általában a gyógyuláshoz rendszeres ápolásra, foglalkozásra esetleg előírt mozgatásra van szükség (pl kézen vezetés). Ezt az állat gazdája nem mindig tudja vállalni, hiszen dolgozik, családja van, egy szóval a mindennapjait nem a lovak gondozása tölti ki. Továbbá anyagilag is megterhelő lehet a napi akár többszöri kijárás a lóhoz, illetve a munkából kiesett idő is veszteséget okozhat.

A lovak gazdái általában nincsenek felkészülve ezekre a helyzetekre, féltik az állatot és ezért előfordulhat, hogy nem tudják az előírt kezelést a megfelelően elvégezni.

A fentieket kiváltva ajánljuk rehabilitációs szolgáltatásunkat!

A sérülés jellegének megfelelően, az orvosi előírásokat betartva ápoljuk, kötözzük, gyógyszerezzük, injekciózzuk, mozgatjuk lovát, akár naponta több alkalommal is.

Amennyiben gazdaságosabbnak találja ajánlatunkat mintha Ön gondoskodna lováról, vagy egyszerűen csak nem ért hozzá, vagy nincs ideje a napi ápolásra, hívjon minket bátran! Megoldjuk!